foto

Sonja Deutsch

  • nar. 1937
    Berlín, Berlin, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Matthiesens Töchter (TV film)
2007 Blöde Mütze!
Hranice zoufalství (TV film)
Preußisch Gangstar
2006 15:0 (studentský film)
2003 Ein Schiff wird kommen
1991 Hinter verschlossenen Türen
1980 Glück und Glas (TV film)
1979 Polizeiruf 110 - Die letzte Fahrt (TV film)
1978 Auf Station 23 (TV film)
1975 Případ beze svědků (TV film)
1974 Cibulka heiratet (TV film)
1973 Wenn die Tauben steigen (TV film)
1967 Ein sonderbares Mädchen (TV film)
1964 Rose Bernd (TV film)
1963 Blaulicht - Heißes Geld (TV film)
Das tägliche Brot (TV film)
Die Sommerfrische (TV film)
Irrungen - Wirrungen (TV film)
1962 Blaulicht - Das Gitter (TV film)

TV seriály

2020 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Geschwister (S19E12)
2016 Kriminalista (TV seriál)
Popel popelu (S11E05)
2014 Správná dvojka (TV seriál)
Späte Rache (E59)
2013 Alles Klara (TV seriál)
Harzer Blut (S02E07)
2012 Včelka Mája (TV seriál)
2010 Jezero Weissensee (TV seriál)
2007 Vojna a mír (TV seriál)
2000 In aller Freundschaft (TV seriál)
Ein Trojanisches Pferd (S03E07)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1996 T.V. Kaiser (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1981 Jockei Monika (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Nie bist du da (E75)
1980 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Nach der Scheidung (E69)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2018 Der illegale Film - vyp.
2015 Les Routes mythiques de l'Europe (TV seriál) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky