foto

Joanna 'JoJo' Levesque

  • nar. 20.12.1990 (28 let)
    Brattleboro, Vermont, USA

Zajímavosti o tvůrci (2)

Herecká filmografie

Filmy

2013 G.B.F.
2008 Opravdový příběh hollywoodské hvězdičky (TV film)
2006 Aquamarine
Rodinná dovolená a jiná neštěstí
2002 Developing Sheldon

TV seriály

2017 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Born to Run (S02E03)
2016 Clevver Now (TV seriál)
2011 Havaj 5-0 (TV seriál)
Tsunami (S01E15)
2002 American Dreams (TV seriál)
2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)

Hudební videoklipy

2013 Pharrell Williams: Happy (hudební videoklip)
2006 JoJo - Too Little Too Late (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2004 Fashion News Live (TV pořad)
Teen Choice Awards 2004, The (TV pořad)
2003 The Best Hit USA (TV pořad)
1999 Total Request Live (TV pořad)
1998 Děti to ví nejlíp (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace