foto

Ivo Hejcman

  • nar. 8.10.1950 (69 let)
    Gottwaldov, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1986 Strašák

TV seriály

2019 Kokoškovi na cestách (TV seriál)
2011 Jožinko v pohybe (TV seriál)
2009 Připoutejte se, prosím, kapitalismus přichází (TV seriál)
Zahradní slavnost (E04)
2006 Berta a Ufo (TV seriál)
2005 Bob a Bobek na cestách (TV seriál)
Konečně doma (S04E10)
Odvážní skokani (S04E09)
V rytmu valčíku (S04E08)
další epizody (10)
2004 Bob a Bobek na cestách (TV seriál)
Sametová hvězdička (S03E14)
Klokan Felix (S03E13)
Létající koberec (S03E12)
další epizody (28)
2003 Bob a Bobek na cestách (TV seriál)
Las Vegas (S01E14)
New York (S01E13)
Rozloučení s Afrikou (S01E12)
další epizody (14)
1996 Pre Terezku (TV seriál)
1990 Škriatok do bytu nepatrí (TV seriál)

Dokumentární

2000 Odysea nicotiana

Herecká filmografie

Filmy

2011 Poslední blboun

Střihačská filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky