foto

Anaïs Delva

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Entretien avec Jean Croque
Les Nouvelles aventures de Cendrillon
Vánoční láska (TV film)
2016 Les Princesses Disney (koncert)

TV seriály

2018 Mike (TV seriál)
Nina (TV seriál)
Si c'était à refaire (S04E03)
2009 Chabada (TV seriál)
2005 Village départ (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Stars sous hypnose (TV pořad)
Story of Frozen: Making a Disney Animated Classic, The (TV pořad)
2012 Le grand 8 (TV pořad)
2011 Vendredi, tout est permis avec Arthur (TV pořad)
1990 Klíče od pevnosti Boyard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky