foto

Ricky Wayne

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Dinner in America
2019 Bayou Tales
Bernie the Dolphin 2
2017 Eloise
Girls Trip
Mark Felt: Muž, který zradil
No Postage Necessary
2016 A Mosquito-Man
Destined
2015 N.O.L.A Circus
Turtle Tale
2014 Děs po setmění
Frank vs. God
Na vítězné vlně
Naboso
2013 Dokaž to! Lovec žen
Free Ride
Láska a čest
Murder on Frog Pond Drive
Reckless (TV film)
Sucker
Vraždící opice (TV film)
2012 Duchotřesení (TV film)
Jules Dongu Saves the World
Město podnikatelů (TV film)
2011 Delsin
Ocelová pěst
2010 House of Bones (TV film)
Predátor X
Vlčí přízrak (TV film)
2009 Euphoria
Vražedné horko
2007 Přežít svítání
1996 Zpětná reakce

TV seriály

2020 Manhunt (TV seriál)
Unabubba (S02E02)
Centbom (S02E01)
2018 One Dollar (TV seriál)
Chelsea Wyler (E04)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Lži, amplifikace, blbej twitter (S07E08)
2017 Outsiders (TV seriál)
Unbroken Chain (S02E13)
What Must Be Done (S02E12)
2016 Greenleaf (TV seriál)
Notorious (TV seriál)
Outsiders (TV seriál)
Mortar (S01E11)
Day Most Blessed (S01E10)
Trust (S01E09)
další epizody (5)
Bloodline (TV seriál)
Part 16 (S02E03)
Part 15 (S02E02)
Rectify (TV seriál)
Pineapples in Paris (S04E05)
Go Ask Roger (S04E04)
Yolk (S04E02)
2015 Chicago P.D. (TV seriál)
The Three G’s (S02E19)
Chicago Fire (TV seriál)
Let It Burn (S04E01)
2014 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Giant (S01E07)
Živí mrtví (TV seriál)
Coda (S05E08)
Kříže (S05E07)
Sžíraná (S05E06)
další epizody (4)
2013 Low Winter Sun (TV seriál)
Ann Arbor (E09)
Revoluce (TV seriál)
Loď lásky (S01E16)
2012 Treme (TV seriál)
Nenechávej mě tady (S03E08)
2011 Charlieho andílci (TV seriál)
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Army Wives (TV seriál)
Evasive Maneuvers (S04E06)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Eyes Open (S04E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky