foto

Eberhard Kirchberg

  • nar. 1950
    Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Jsme mladí. Jsme silní.
2011 Dreileben - Eine Minute Dunkel (TV film)
Dreileben - Etwas Besseres als den Tod (TV film)
Dreileben - Komm mir nicht nach (TV film)
2009 Geliebte (studentský film)
Polizeiruf 110 - Endspiel (TV film)
Über den Tod hinaus (TV film)
2007 Alle Alle
2003 Good bye, Lenin!
2001 Masken (studentský film)
Oliver Bukowskis 'Gäste' (TV film)
2000 Die Polizistin (TV film)
1997 Tatort - Eiskalt (TV film)
1991 Ein kleiner Knall am Nachmittag (TV film)
Tanz auf der Kippe
1986 Služka Hilda
1983 Der Aufenthalt
Mann und sein Name, Der (TV film)
Mein Vater ist ein Dieb
1982 Kabale und Liebe (TV film)
1980 Die Heimkehr des Joachim Ott (TV film)
Salz und Brot und gute Laune
Solo für Martina (TV film)
1978 Přinutím tě žít
1977 Maminko, jsem živ

TV seriály

2013 Správná dvojka (TV seriál)
Die Frau des Freundes (E56)
2008 Kriminalista (TV seriál)
Vražedné blues (S03E01)
2005 SOKO Wismar (TV seriál)
Feuerteufel (S03E03)
2004 18 - Allein unter Mädchen (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1982 Rächer, Retter und Rapiere (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky