foto

Susanne Schneider

  • nar. Stuttgart, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Auf dem Grund (TV film)
2017 Bella Block - Am Abgrund (TV film)
2016 Polizeiruf 110 - Angst heiligt die Mittel (TV film)
2015 Tatort - Spielverderber
2014 Alles Verbrecher- Eiskalte Liebe (TV film)
2013 Bella Block - Hundskinder (TV film)
2009 Es kommt der Tag
2002 Duo - Im falschen Leben, Das (TV film)
In einer Nacht wie dieser (TV film)
1998 Feuerreiter
Sólo pro klarinety
1994 Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Rosenkavaliere (TV film)
1992 Thea und Nat
1991 Fremde, liebe Fremde (TV film)

TV seriály

2002 Das Duo (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2009 Es kommt der Tag
2002 In einer Nacht wie dieser (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

1994 Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Rosenkavaliere (TV film)

TV seriály

1994 Ärzte (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky