foto

Melanie Jones

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 La Llorona: Prokletá žena
The Dirt
2018 Insidious: Poslední klíč
Vadí nevadí
2017 The Keeping Hours
2016 Kingova pomsta
Lowriders
The Darkness
2015 Hello, My Name Is Doris
Přeludy
Smosh: The Movie
Vzkříšení démona
2014 Whiplash
2013 Očista
2004 Breaking Dawn
2001 Food for Thought (TV film)

TV seriály

2019 Bless This Mess (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (12)
Single Parents (TV seriál)
Joust! (S01E21)
Raining Blood (S01E20)
Win a Lunch with KZOP's Will Cooper! (S01E19)
další epizody (7)
2018 Corporate (TV seriál)
Powerpoint of Death (S01E02)
Single Parents (TV seriál)
The Shed (S01E14)
Graham D'Amato: Hot Lunch Mentalist (S01E13)
All Aboard the Two-Parent Struggle Bus (S01E12)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace