foto

Melanie Jones

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2020 Bill & Ted Face the Music
2019 Hnüs
La Llorona: Prokletá žena
Wyrm
2018 Insidious: Poslední klíč
Vadí nevadí
2017 The Keeping Hours
2016 Kingova pomsta
Lowriders
Temnota přichází
2015 Ahoj, já jsem Doris
Přeludy
Smosh: The Movie
Vzkříšení démona
2014 Whiplash
2013 Očista
2004 Breaking Dawn
2001 Food for Thought (TV film)

TV seriály

2020 Bless This Mess (TV seriál)
Tornado Season: Part One (S02E19)
The Table (S02E18)
After-Prom (S02E17)
další epizody (10)
2019 Bless This Mess (TV seriál)
Goose Glazing Time (S02E09)
The Grisham Gals (S02E08)
Six Out of Six (S02E07)
další epizody (15)
Single Parents (TV seriál)
Joust! (S01E21)
Raining Blood (S01E20)
Win a Lunch with KZOP's Will Cooper! (S01E19)
další epizody (7)
2018 Corporate (TV seriál)
Remember Day (S01E10)
Weekend (S01E09)
Society Tomorrow (S01E08)
další epizody (10)
Single Parents (TV seriál)
The Shed (S01E14)
Graham D'Amato: Hot Lunch Mentalist (S01E13)
All Aboard the Two-Parent Struggle Bus (S01E12)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky