foto

Pedro Lopez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 We Know Where You Live
2016 Šéfka
2014 Looking for Lions
2013 Forev
2012 Casa de mi Padre
Výlet s mámou
Čtyřicítka na krku
2010 Culebra
Errand_boy

TV seriály

2020 Dummy (TV seriál)
Jednotky vesmírného nasazení (TV seriál)
Lunární habitat (E04)
2018 Zákon gangu: Mayové (TV seriál)
Perro/Oc (S01E01)
Ozark (TV seriál)
Kletba rodu Langmorů (S02E03)
Drahocenná krev Ježíšova (S02E02)
Arrested Development (TV seriál)
Family Leave (S05E01)
2017 Larry, kroť se (TV seriál)
Thank You for Your Service (S09E05)
2016 Baskets (TV seriál)
Uncle Dad (S01E05)
Love (TV seriál)
Andy (S01E06)
2014 Saint George (TV seriál)
2013 The Bridge (TV seriál)
Rio (S01E03)
Calaca (S01E02)
Arrested Development (TV seriál)
Colony Collapse (S04E07)
Double Crossers (S04E06)
Flight of the Phoenix (S04E01)
2011 Policajti z L. A. (TV seriál)
The Winds (S03E05)
2009 Liga snů (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Frank Sets Sweet Dee on Fire (S03E08)

Host

TV pořady

2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky