foto

Gordon McClellan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 The Crossword Mysteries: A Puzzle to Die For (TV film)
2018 The Holiday Calendar
2017 Christmas Inheritance
2016 Vanished: Left Behind - Next Generation
2014 Můj šálek kávy (TV film)
2008 Anne of Green Gables: A New Beginning (TV film)
1999 Drsný chlapi (TV film)
Hradba mlčení (TV film)
Vraždy podle Jidáše
1998 Galileo: On the Shoulders of Giants (TV film)
Leonardo: A Dream of Flight (TV film)
1996 Einstein: Light to the Power of 2 (TV film)
Giant Mine (TV film)
Rossini's Ghost (TV film)
Všechno za život (TV film)
1994 Danielle Steel: Srdce si nedá poroučet (TV film)
1993 Gross Misconduct: The Life of Brian Spencer (TV film)
Shattered Trust: The Shari Karney Story (TV film)
1989 Love and Hate: The Story of Colin and Joanne Thatcher (TV film)
Termini Station
1988 Rodinný sraz
1987 A potom zemřeš
1981 Alligator Shoes

TV seriály

2011 Kingová (TV seriál)
2010 Rookie Blue (TV seriál)
Wingin' It (TV seriál)
2009 Aaron Stone (TV seriál)
2006 11 Cameras (TV seriál)
Monster Warriors (TV seriál)
2003 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Rošťák Billy (S01E18)
Lovec (S01E16)
Nezvedený otec (S01E14)
další epizody (5)
2002 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Chamtivost (S01E08)
Ozvěna z minulosti (S01E06)
Práskač (S01E04)
další epizody (4)
2001 Witchblade (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Toklamaniho oči (S02E14)
Pohřešovaná (S02E12)
Ranné rekvizity (S02E11)
2000 Lovci pokladů (TV seriál)
Kříž Voodoo (S02E09)
Tři řeky (S02E07)
Úrodná půda (S02E05)
další epizody (7)
1997 Fast Track (TV seriál)
1992 Dlouhá cesta Lukáše B. (TV seriál)
1991 Cesta do Avonlea (TV seriál)
A Mother's Love (S02E12)
All that Glitters (S02E09)
May the Best Man Win (S02E06)
1990 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Aunt Hetty's Ordeal (S02E03)
How Kissing Was Discovered (S02E02)
Sara's Homecoming (S02E01)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)

Dokumentární

2016 No Limits: The Thalidomide Saga
1991 Wisecracks
1985 Tears Are Not Enough
1975 Fifth Estate, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace