foto

Christina Drechsler

  • nar. 1982
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Znáš svého milence? (TV film)
2011 Ein starkes Team - Blutsschwestern (TV film)
Neviditelná
2010 3
2009 Shakespeares Sonette (divadelní záznam)
2008 Listopadové dítě
2005 Mit Herz und Handschellen - Wunderkinder (TV film)
2002 Láska na druhý pokus (TV film)
2000 Das Alibi (TV film)
1999 Polizeiruf 110 - Mörderkind (TV film)

TV seriály

2005 In aller Freundschaft (TV seriál)
Todesstunde (S08E33)
2004 Stefanie - nový začátek (TV seriál)
Stromberg (TV seriál)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky