foto

Stephan Richter

  • nar. 1967

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Ein starkes Team - Im Zwielicht (TV film)
Místo činu: Poslední pacient (TV film)
2009 Jen na lásce záleží (TV film)
2006 Denk ich an Deutschland in der Nacht... Das Leben des Heinrich Heine (TV film)
2005 Margarete Steiff (TV film)
1988 Princ a Železný Jan

TV seriály

2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky