foto

Ian Livingstone

  • nar. 4.7.1969 (50 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2015 The Caravan
The Messenger
2012 Best Laid Plans
2009 Curtains
2007 Intergalactic Combat
2005 Král dobyvatel

TV seriály

2006 Hrdinové (TV seriál)

Dokumentární

2011 Svědci paranormálních jevů (TV seriál)
2010 Sám mezi medvědy grizzly s Richardem Terrym (TV film)
2009 Cizinec mezi medvědy (TV seriál)
Daredevils: The Human Bird (TV film)
Odvážlivci (TV seriál)
2008 Muž, který žije s medvědy (TV film)
2007 Chlapec, který nikdy nezestárne (TV film)
2006 Body Image (TV seriál)
2003 BodyShock (TV seriál)
1990 Cutting Edge (TV seriál)

TV pořady

2013 The Great British Sewing Bee (TV pořad)
2012 Má okázalá americká cikánská svatba (TV pořad)
2011 Big Fat Gypsy Weddings (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky