foto

Alex Fry

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2016 The Intent

Dokumentární

2016 Swim the Channel
2012 Nevhodní k randění (TV seriál)
One Mile Away
2009 Daredevils: The Human Bird (TV film)
Odvážlivci (TV seriál)
2008 Muž, který žije s medvědy (TV film)
2007 Kdo může za globální oteplování? (TV film)
Vězněm v cizině (TV seriál)
1990 Cutting Edge (TV seriál)

TV pořady

2018 Love & Hate Crime (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace