foto

Robin Peters

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Benjamin
2009 Mid Life Christmas (TV film)
2006 Splinter
2004 EMR

TV seriály

2017 Quacks (TV seriál)
The Physicians Hernia (E06)
The Bishops Appendix (E05)
The Indian Mesmerist (E04)
další epizody (5)
2016 Našrot (TV seriál)
2015 Hoff the Record (TV seriál)
2014 Lovesick (TV seriál)
Cressida (S01E03)
Anna (S01E02)
Abigail (S01E01)
Big School (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2013 Big School (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
London Irish (TV seriál)
2012 Hunderby (TV seriál)
Moone Boy (TV seriál)
Starlings (TV seriál)
2009 Misfits: Zmetci (TV seriál)
2006 Robin Hood (TV seriál)
Waterloo Road (TV seriál)

Dokumentární

2010 Idiot na cestách (TV seriál)
Jedna noc v Turíně
2009 Daredevils: The Human Bird (TV film)
Odvážlivci (TV seriál)
2007 Vězněm v cizině (TV seriál)
2006 Zlatokopové: Největší bankovní loupež světa (TV film)
2005 Přežít! (TV seriál)
2004 Megastavby (TV seriál)
Vteřiny před katastrofou (TV seriál)

TV pořady

1978 20/20 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky