foto

Takejuki Jue

  • nar. 18.10.1967 (52 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Okutama čúzai keidži 4 (TV film)
赤い霊柩車 惻隠の誤算 (TV film)
2013 Hadaka no Itoko
2011 Kirin: Point of no-return!
2009 Brake
Watashi no Naka no 8mm
2007 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 48 (TV film)
2005 Bashment
Gekidžóban Kamen Rider: Hibiki to 7nin no senki
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 44 (TV film)
2004 Jenifa

TV seriály

2019 Mirror twins (TV seriál)
2018 Silent Voice: Kódó šinri kensakan – Tateoka Ema (TV seriál)
Kuruošii hodo eye šite iru (S01E09)
Šicudži: Saiondži no meisuiri (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
2016 Keišičó sósa ikkačó (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
2015 Hoiku tantei 25 dži: Hanasaki Šin'ičiró wa nemurenai!! (TV seriál)
Kamen Rider Ghost (TV seriál)
2014 Džúi-san, džiken desu jo (TV seriál)
Jošiwara uradošin (TV seriál)
Last Doctor (TV seriál)
ST aka to širo no sósa fairu (TV seriál)
2013 Momeru kado niwa fuku kitaru (TV seriál)
2012 Irjú sósa 2 (TV seriál)
2011 Nazotoki wa Dinner no Ato de (TV seriál)
2009 Sagishi Ririko (TV seriál)
2007 Kyoto Chiken no Onna 4 (TV seriál)
2006 Keišičó sósa ikka kjú gakari (TV seriál)
Šin kasóken no onna 7 (TV seriál)
2004 Xmas nante daikirai (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Omija-san (TV seriál)
2001 Medical Examiner Shinomiya Hazuki (TV seriál)
1997 Dessin (TV seriál)
1995 Kindaichi Shonen no Jikenbo (TV seriál)
1994 Ari yo Saraba (TV seriál)
Otoko wa Iranai (TV seriál)
1993 Homura tacu (TV seriál)
1991 Umikaze o cukamaete (TV seriál)
1984 School Wars (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky