foto

Sansei Šiomi

  • nar. 12.1.1948 (72 let)
    Ajabe, Kjóto, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Eki made no miči o ošiete
První láska
2017 Finální ukrutnost
2016 Kóri no wadači (TV film)
2015 Hero: Special (TV film)
2013 Hidamari no kanodžo
Manacu no hóteišiki
2012 Kita no kanariatači
Nekoben: Šitai no minoširokin (TV film)
One no kanata ni: čiči to musuko no nikkóki cuiraku džiko (TV film)
Ukrutnost nade vše
Učú kjódai
2011 Aoi Aoi Sora
Beat (TV film)
Hoši mamoru inu
Memories Corner
2010 Akunin
Box: Hakamada jiken - inochi towa
Flowers
Oniichan no hanabi
Sūpu opera
2009 Akuma no Temari Uta (TV film)
Asahiyama Dobutsuen Monogatari
Kofuku no Soup Ikaga? (TV film)
Lush Life
Šikisoku zenereišon
2008 Děti temnoty
Honto to Uso to Tequila (TV film)
Ikigami
Kamisama no pazuru
Kanki no uta
Kodomo no kodomo
Tónan kadobeja nikai no onna
2007 Akuma ga kitarite fue wo fuku (TV film)
Battery
Crows Zero
Rjú ga gotoku: Gekidžóban
Tokyo tower: Okan to boku to, tokidoki, oton
2006 Hero (TV film)
Jyooubachi (TV film)
San-nen migomoru
2005 Furai, dadi, furai
Ichigo no kakera
Kjúmei bjótó 24dži supešaru (TV film)
Tobi ga kururi to
2004 Krev a kosti
Nanako to Nanao
Niwatori wa hadaši da
Ren'ai-Shousetsu
Tokyo genpatsu
Toride Naki Mono (TV film)
2003 17sai tabidachi no futari
Get Up!
Hard Luck Hero
Iden & Tity
Sajonara, Kuro
Soumrak samurajů
2002 Kōfuku no kane
Ogyâ
2001 Běž!
Hanzai kóšónin Juriko (TV film)
Hikari no ame
Reisei to džónecu no aida
2000 Juríka
1998 Open House
Shigatsu monogatari
1996 Kagerô II
Salaríman senka: Tanšin funin
Suwarôteiru
1995 Heisei musekinin ikka: Tokyo de luxe
Love Letter
1993 Curibaka nišši 6
Nemuranai machi - Shinjuku same
1992 Kimitači ga ite boku ga iru (TV film)
1991 Juninin no yasashii nihonjin

TV seriály

2019 Idaten: Tokyo Olympic hanaši (TV seriál)
2016 Koi no sanriku rešša kon de ikó! (TV seriál)
2014 Gin Nikan (TV seriál)
Gunši Kanbei (TV seriál)
Watashi to iu unmei ni tsuite (TV seriál)
2013 Amačan (TV seriál)
Pan to soup to neko bijori (TV seriál)
2012 Saikou no jinsei no owarikata (TV seriál)
Tokkan: Tokubecu kokuzei čóšúkan (TV seriál)
2011 Bull Doctor (TV seriál)
Sukúru!! (TV seriál)
Šinja šokudó 2 (TV seriál)
2010 Mori no Asagao (TV seriál)
2009 Arifureta Kiseki (TV seriál)
Boss (TV seriál)
Kaze ni maiagaru biníru šíto (TV seriál)
Shirasu Jirô (TV seriál)
2008 Puzzle (TV seriál)
2007 Hotelier (TV seriál)
2006 Bengoši no kuzu (TV seriál)
Džundžó kirari (TV seriál)
Rondo (TV seriál)
2005 Jošicune (TV seriál)
Kjúmei bjótó 24dži (TV seriál)
Kuraimâzu hai (TV seriál)
Ruri no šima (TV seriál)
2004 Division 1 (TV seriál)
Kikutei Yaozen no Hitobito (TV seriál)
2003 Semishigure (TV seriál)
2001 Let's Go Nagata-cho (TV seriál)
2000 Eien no Ko (TV seriál)
Saimin (TV seriál)
Straight News (TV seriál)
1998 Subarashii Hibi (TV seriál)
1994 Kono jo no hate (TV seriál)
1982 Kemonomichi (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Ruri no shima supesharu 2007: Hatsukoi (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky