foto

Tony Devenyi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Kingsway
2017 Woody Woodpecker
2016 Policajt ze školky 2
2015 Povstání mrtvých: Strážní věž
The Driftless Area
Vražedné zprávy (TV film)
2014 Bad City
Manželský slib (TV film)
Mrtvá srdce
My Mother's Future Husband (TV film)
Pohřbené tajemství (TV film)
The Grim Sleeper
2013 No Clue
2012 American Mary
2011 Hangár 14
Odplata
2009 Angel and the Bad Man (TV film)
Excited
Pouliční rváč
Prci, prci, prcičky: Kniha lásky
Ruslan
What Goes Up
2008 Ztracení chlapci: Upíří kmen
2007 American Venus
Dragon Boys (TV film)
Elijah (TV film)
Hranice
2006 Absolutní nula (TV film)
2005 Blízko nepříteli (TV film)
Hamster Cage, The
Mlčení (TV film)
2004 Jimmy Glick v Lalawoodu
Už tady nežijeme
Vražedná posedlost (TV film)
Černá ovce
2002 Rána pěstí
2001 Last Wedding
Tak mě zab!
2000 2gether (TV film)
Best Actress (TV film)
Christina's House
Vražda na filmovém festivalu v Cannes (TV film)
1999 Srdeční záležitosti (TV film)
1998 Dirty
Hra na schovávanou (TV film)
The Falling
Zelenáči na greenu
1996 Chain, The

TV seriály

2019 Virgin River (TV seriál)
Nečekané konce (E10)
Každý má tajemství (E09)
Na světlo (E08)
další epizody (10)
2017 Loudermilk (TV seriál)
2016 Electra Woman and Dyna Girl (TV seriál)
Mech-X4 (TV seriál)
2008 jPod (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk se seznamuje s kandidátem (S01E01)
2000 Luchadores, Los (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky