foto

The Angel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 The Neighbor in the Window (TV film)
2017 Niles Canyon
2015 For Justice (TV film)
2013 Point Mugu
2011 Demons Never Die
Everywhere and Nowhere
2010 V ložnicích
2009 Gaia
2008 Racing for Time (TV film)
West 10 LDN (TV film)
2006 Kidulthood
2000 Riziko

TV seriály

2010 Sestra Hawthornová (TV seriál)
No Exit (S02E10)
Picture Perfect (S02E09)
A Mother Knows (S02E08)
další epizody (10)
2006 Policejní vyjednavači (TV seriál)
2004 Prvních 48 hodin (TV seriál)
1998 Wind on Water (TV seriál)

Dokumentární

2016 Born to Lead: The Sal Aunese Story
2012 Tales of Masked Men
2005 Heart of the Game, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky