foto

Beata Fido

  • nar. 2.11.1967 (53 let)
    Krakov, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dołęga-Mostowicz. Kiedy zamykam oczy (TV film)
2018 List z tamtego świata (TV film)
2016 Smoleńsk
2010 Matka Tereza od koček
2009 Popiełuszko. Wolność jest w nas
2007 Braciszek (TV film)
2006 Szatan z siódmej klasy

TV seriály

2020 Archiwista (TV seriál)
Zniknięcie starszej pani (E12)
Dwa razy śmierć (E11)
Zbrodnia prawie doskonała (E10)
další epizody (8)
Komisarz Alex (TV seriál)
Oliwier (S15E12)
Zdążyć przed mordercą (S15E11)
Zemsta Eurydyki (S15E10)
další epizody (19)
2019 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 11 (S03E11)
Episode 10 (S03E10)
další epizody (5)
Komisarz Alex (TV seriál)
Noc Peruna (S13E13)
Nieczysta gra (S13E12)
Córeczka (S13E11)
další epizody (21)
Blondynka (TV seriál)
Uczta Zofii (S08E08)
Ryzykowne gry (S08E07)
Coś ważnego... (S08E06)
další epizody (11)
2018 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Komisarz Alex (TV seriál)
Bracia (S11E13)
Klątwa Caravaggia (S11E12)
Amnezja (S11E11)
další epizody (11)
Blondynka (TV seriál)
Pomyłka? (S07E04)
Nie chodzi o mnie (S07E03)
Kapitan (S07E02)
další epizody (7)
2017 Leśniczówka (TV seriál)
Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Komisarz Alex (TV seriál)
Trzeci człowiek (S10E13)
In vino veritas (S10E12)
Kolory milczenia (S10E10)
další epizody (24)
Blondynka (TV seriál)
Spotkajmy się tu i teraz (S05E13)
Australijski kapelusz (S05E08)
Przyjaciele... (S05E06)
2016 Komisarz Alex (TV seriál)
Ofiary ofiar (S08E13)
Witaminy śmierci (S08E12)
Feralna impreza (S08E11)
další epizody (11)
Blondynka (TV seriál)
Albo ja, albo on (S05E01)
2014 Lekarze (TV seriál)
Daję Ci to co najlepsze (S04E07)
Blondynka (TV seriál)
Dom na kościach (S03E08)
Dobre i złe wiadomości (S03E07)
Nic nigdy nie jest na zawsze (S03E01)
2013 Blondynka (TV seriál)
Bliskie spotkania trzeciego stopnia (S02E09)
Koleżka Pana Boga (S02E07)
Ta piękna co zeszła na psy (S02E02)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Amok (S01E12)
Rodzinka.pl (TV seriál)
Kara (S03E26)
Przelotne miłostki (S03E23)
2010 Blondynka (TV seriál)
Powrót woltyżerki (S01E09)
Noc szczurołapa (S01E08)
2009 Londyńczycy (TV seriál)
Episode 14 (S02E14)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Aniołek (S01E12)
Trzeci oficer (TV seriál)
Tak zginął (E13)
Wydział zabójstw (TV seriál)
Zdrada (E41)
Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 6 (S06E06)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
Determinator (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Ekipa (TV seriál)
Remanent (E14)
Szatan z siódmej klasy (TV seriál)
Niech żyje cesarz i jeszcze kilka innych osób (E01)
2006 Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 30 (S04E30)
Kryminalni (TV seriál)
Poleska 16 (S04E11)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Ekshibicjonista (S08E03)
2004 Pensjonat pod Różą (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)
Plebania (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky