foto

Karen Lamm

  • nar. 21.6.1952
    Indianapolis, Indiana, USA
  • zem. 29.6.2001 (49 let)
    Playa del Rey, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Loose Shoes
The Unseen
1979 A Last Cry for Help (TV film)
Power Within, The (TV film)
Tilt
1978 Almost Summer
1977 Christmas Miracle in Caufield, U.S.A. (TV film)
Mravenci (TV film)
Night They Took Miss Beautiful, The (TV film)
1976 Trackdown
1975 The Hatfields and the McCoys (TV film)
1974 Thunderbolt a Lightfoot
1973 Strašák

TV seriály

1979 240-Robert (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1974 Police Woman (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Za úsvitu (S04E03)
1973 Harry O (TV seriál)
Kojak (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace