foto

Sandra Collodel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 E io non pago
2011 Cose dell'altro mondo
2010 Il signore della truffa (TV film)
2001 Nekalá soutěž
1999 A due passi dal cielo (TV film)
1998 Nero per casa, Un (TV film)
1992 Persone perbene
1991 La riffa
Sproštěn viny
1990 Tre colonne in cronaca
1989 Sindrome veneziana
1988 Cinema (TV film)

TV seriály

2013 Come un delfino - La serie (TV seriál)
2008 Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
1997 L'avvocato delle donne (TV seriál)
1996 Il maresciallo Rocca (TV seriál)
1991 I ragazzi del muretto (TV seriál)
1987 Nel gorgo del peccato (TV seriál)
Turno di notte (TV seriál)
1983 Amante dell'orsa maggiore, L' (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace