foto

Šingo Janagisawa

  • nar. 6.3.1962 (57 let)
    Odawara, prefektura Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kono miči
Ninomija Kindžiró
2017 Gekidžóban Ultraman Orb: Kizuna no čikara, okarišimasu!
2016 Dias Police: Dirty Yellow Boys
Pinčú
2015 Eien no bokura (TV film)
Hiroin šikkaku
2013 Adži ičimonme (TV film)
2011 Adži ičimonme (TV film)
2009 Gekidžóban Čó Kamen raidá den'ó & Dikeido Neo dženeréšonzu – Onigašima no senkan
2008 Bokura no Houteishiki
Dekotora no shu: Hinokuni kumamoto
Enko ereji: Asakura aika
Five (TV film)
Kitaro a odvěká kletba
Maison Ikkoku Kanketsuhen (TV film)
2007 Kitaro
Maison ikkoku (TV film)
2006 Chekeraccho!!
Dekotora no Shu: Koino hanasaku shimizuko
2005 Kasutamu-meido 10.30
2004 Rijú
2002 Godzilla tai Mechagodzilla
2000 Eiga ban Mirai nikki
1998 Amagi Goe (TV film)
1996 Nidži o cukamu otoko
Súpá no onna
1995 Anata no naka de ikiru: CG seinen no kodoku to ai (TV film)
1993 Waga ai no uta - Taki Rentaró monogatari
1992 Ippai no kakesoba
Wataši o daite sošite kisu šite
1990 Isan sózoku
1989 Shogun Iemitsu, Hikosa and Tasuke Issin (TV film)
1988 Rabu sutori o kimini
1987 Gokudó no onnatači II
Haikara-san ga tóru
Let's gótokudži!
1985 Usugešó
Za smíchem slzy
1981 Nerawareta gakuen
Sailor fuku to kikandžú
1980 Tonda kappuru

TV seriály

2018 Gokudó meši (TV seriál)
Icumademo široi hane (TV seriál)
2017 Mačikóba no onna (TV seriál)
Mijazawa Keidži no šokutaku (TV seriál)
2016 Career (TV seriál)
Dias Police: Ihou Keisatsu (TV seriál)
2015 Fuben na benrija (TV seriál)
2014 Jošiwara uradošin (TV seriál)
Tenčú: jami no šiokinin (TV seriál)
Šitamači bobusuré (TV seriál)
2013 Jae no sakura (TV seriál)
Otto no kanodžo (TV seriál)
Pin to Kona (TV seriál)
2012 Beginners! (TV seriál)
Curukame džosan'in (TV seriál)
Shiawase no Jikan (TV seriál)
2011 11 nin mo iru! (TV seriál)
Ikemen desu ne (TV seriál)
2008 The Naminori Restaurant (TV seriál)
2007 Odžísan sensei (TV seriál)
2006 Damens walker (TV seriál)
Kyoto Chiken no Onna 3 (TV seriál)
2005 H2: Kimi to itahibi (TV seriál)
愛と友情のブギウギ (TV seriál)
2004 Kanodžo ga šindžatta (TV seriál)
Rikon bengoši (TV seriál)
Tenka (TV seriál)
2003 Hitonacu no papa e (TV seriál)
Jume miru budó: Hon o jomu onna (TV seriál)
Message (TV seriál)
Ninjo todokemasu Edo (TV seriál)
2002 Kêtai deka Zenigata Ai (TV seriál)
2001 Sekai de ičiban acui nacu (TV seriál)
1999 Utsukushii hito (TV seriál)
1997 Kenshui Nanako (TV seriál)
1996 Adži ičimonme 2 (TV seriál)
1995 Adži ičimonme (TV seriál)
Ninshin Desuyo 2 (TV seriál)
1987 Kiss Yori Kantan (TV seriál)
1986 Hanekonma (TV seriál)
1985 Shoujo ni Nani ga Okotta ka (TV seriál)
1983 Fuzoroi no ringotači (TV seriál)
1982 ねらわれた学園 (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)
2002 Takešiho hrad (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace