foto

Hajaši Mori

  • nar. 12.2.1978 (42 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 The Reality Show (TV film)
2017 Saki
2015 Kamisama wa Bali ni Iru
Pirameki Koyaku Koi Monogatari Koyaku ni Akogareru Subete no Oyako no Tameni
Tanuma rjókan no kiseki
Uchimura Samazu The Movie Enjeru
2013 Saiaku no Sotsugyoushiki (TV film)
2012 Hao hao! jiang shi girl tokyo denshidai senki (TV film)

TV seriály

2021 Hataraku saibó Black (TV seriál)
2020 Double booking (TV seriál)
Zecumeši road (TV seriál)
2019 Channel wa sonomama! (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
Secujaku rock (TV seriál)
2018 Himo Men (TV seriál)
2017 Nó ni sumaho ga umerareta (TV seriál)
2016 Money no tenši: Anata no okane torimodošimasu! (TV seriál)
Night Hero Naoto (TV seriál)
Saki (TV seriál)
2015 Icucuboši tourist: Saikó no tabi, goannaišimasu (TV seriál)
2014 Hottokenai madžotači (TV seriál)
Isharyo Bengoshi (TV seriál)
2013 Kamo, Kyoto e Iku. (TV seriál)
No Con Kid (TV seriál)
Shomuni (TV seriál)
2012 Mósó sósa (TV seriál)
2011 Asukó máči! (TV seriál)
Osama no Ie (TV seriál)
Sukúru!! (TV seriál)
2010 Indigo no Yoru (TV seriál)
Madžisuka gakuen (TV seriál)
Reinórjokuša Odagiri Kjóko no uso (TV seriál)
2009 7 Mannin Tantei Nitobe (TV seriál)
Chojin Utada (TV seriál)
Konkatsu! (TV seriál)
2008 Loss : Time : Life (TV seriál)

TV pořady

2014 Cúkai TV: Sukatto Japan (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky