foto

Bart Westerlaken

  • nar. 27.4.1977 (43 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Penoza: The Final Chapter
2018 Get Lost! (TV film)
2014 Můj přítel T.I.M. (TV film)
2013 Daglicht
Milovat smrt
2012 Koning van Katoren
Nahranej
2009 Hrdina z Bollywoodu
Stellina válka
2007 The Panman: Rhythm of the Palms
Trui voor kip saar, Een
2006 Figurína
Genji
Olivier etc.
Sinterklaas en het uur van de waarheid
2005 Bode, De
Mass
2002 Babyphoned
Funeral for Mr. Smithee, A
2001 Bovenman, De
Chalk
1998 Uitgang

TV seriály

2019 Nattens arvinger (TV seriál)
Nacht der Entscheidung (E13)
Dunkle Zeiten (E12)
Familienspuren (E11)
další epizody (13)
Stanley H. (TV seriál)
2017 Het geheime dagboek van Hendrik Groen (TV seriál)
Gåsmamman (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (8)
Kuplířka (TV seriál)
Epizoda 10 (S05E10)
Epizoda 9 (S05E09)
Epizoda 8 (S05E08)
další epizody (10)
2016 Project Orpheus (TV seriál)
Gåsmamman (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2015 Gåsmamman (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
Krew z krwi (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
Kuplířka (TV seriál)
De Weduwe loopt weer (S04E01)
2014 Vdova (TV seriál)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
Episode 17 (E17)
další epizody (19)
2013 Kuplířka (TV seriál)
Onderduiken en opbiechten? (S03E06)
Ontsnapt aan de dood (S03E05)
Verraders en verklikkers (S03E04)
další epizody (7)
2012 Krew z krwi (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
Kuplířka (TV seriál)
Zwijgrecht (S02E07)
Wie is de volgende? (S02E06)
Zware tijden (S02E05)
další epizody (7)
2010 Kuplířka (TV seriál)
Het uur van de waarheid (S01E08)
Aan de top van de misdaad (S01E07)
Geen weg terug (S01E06)
další epizody (8)
2005 Parels & zwijnen (TV seriál)

Dokumentární

2016 Strike a Pose
2001 Obermans aktie

Kameramanská filmografie

Filmy

2001 Chalk
1998 Uitgang

Dokumentární

2004 Ibogaine: Rite of Passage
2001 Obermans aktie

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Koning van Katoren

Herecká filmografie

Filmy

2012 Koning van Katoren

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky