foto

André Neau

  • nar. 24.2.1933
    Thouarcé, Maine et Loire, Francie
  • zem. 1.2.2003 (69 let)
    Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2000 Faux-fuyants, Les (TV film)
1999 Cocu magnifique, Le (TV film)
1998 Si je t'aime, prends garde à toi
1997 Filles du maître de chai, Les (TV film)
1996 Tendre piège (TV film)
1994 Un crime de guerre (TV film)
1992 Cesta do Říma
Kněžna Alexandra (TV film)
Pour trois jours de bonheur (TV film)
Sans un cri
1991 Alisée
1989 Letní hra
Vouivre, La
1986 Les étonnements d'un couple moderne (TV film)
Music Hall (TV film)
Une femme innocente (TV film)
1985 Les bonnes (TV film)
1984 La digue (TV film)
Quidam (TV film)
Scénario défendu, Le (TV film)
1983 Île bleue, L' (TV film)
1982 Déchirure, La (TV film)
L'apprentissage de la ville (TV film)
Les prédateurs (TV film)
Návrat Martina Guerra
Sans un mot (TV film)
Sept jours du marié, Les (TV film)
1981 Le bonheur des tristes (TV film)
1980 Mont-Oriol (TV film)
Été indien, L' (TV film)
1979 Cet homme-là (TV film)
Paní Sourdisová (TV film)
1978 Filmový román (TV film)
1977 Samedis de l'histoire: Henri IV, Les (TV film)
Un moment d'égarement
1976 Nuit d'or
1975 Léopold le bien-aimé (TV film)
Monsieur Jadis (TV film)
1973 Un jour à Nice (TV film)

TV seriály

1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1993 Maîtres du pain, Les (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
1996 (E22)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1979 Caméra une première (TV seriál)
1977 Les samedis de l'histoire (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Dokumentární

1964 Cinéastes de notre temps (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky