foto

Alan Killick

  • nar. 1936
    Wandsworth, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1986 Space Police (TV film)
1978 Destination Moonbase Alpha (TV film)
1976 Alien Attack (TV film)
Journey Through the Black Sun (TV film)
1971 Catlow

TV seriály

1983 Profesionálové (TV seriál)
Nedotknutelní (S05E08)
1982 Profesionálové (TV seriál)
Operace Susie (S05E02)
Liščí doupě na střeše (S05E01)
1980 Profesionálové (TV seriál)
Jen krásný obrázek (S04E15)
Provize (S04E14)
Víkend na venkově (S04E13)
další epizody (8)
1979 Profesionálové (TV seriál)
Sluha dvou pánů (S03E08)
Bez šance na úspěch (S03E06)
Mrtvý svědek (S03E03)
další epizody (4)
1978 Profesionálové (TV seriál)
Obětní beránek (S02E10)
Zvířený prach (S02E08)
Ve veřejném zájmu (S02E05)
další epizody (6)
1977 Space: 1999 (TV seriál)
The Dorcons (S02E24)
Devil's Planet (S02E22)
The Bringers of Wonder: Part 2 (S02E19)
další epizody (4)
1976 Star Maidens (TV seriál)
The New Avengers (TV seriál)
Space: 1999 (TV seriál)
The Beta Cloud (S02E16)
The AB Chrysalis (S02E12)
The Taybor (S02E10)
další epizody (10)
1975 Space: 1999 (TV seriál)
The Full Circle (S01E15)
Dragon's Domain (S01E08)
War Games (S01E04)
další epizody (5)
1972 Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
1970 Here Come the Double Deckers! (TV seriál)
UFO (TV seriál)
1968 Joe 90 (TV seriál)
1967 Man in a Suitcase (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace