foto

Tom Pryor

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1996 Hart a Hartová: Dokud nás smrt nerozdělí (TV film)
Hart a Hartová: Hartovi uprostřed sezony (TV film)
1993 Perry Mason: Případ věčného mládí (TV film)
1992 Dům na Sycamore street (TV film)
Perry Mason: Případ nevěsty se zlomeným srdcem (TV film)
1990 Smrtící skalpel (TV film)
1989 Kladivo
1987 Billionaire Boys Club (TV film)
1979 Prokletí Salemu (TV film)

TV seriály

2002 Dinotopie (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Key West (TV seriál)
1991 P.S. Miluju tě (TV seriál)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
1985 Me and Mom (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky