foto

Ed Gamble

  • nar. 10.3.1986 (33 let)
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Greg Davies Live: The Back of My Mum's Head

TV seriály

2015 Drunk History (TV seriál)
2014 Almost Royal (TV seriál)
2013 Man Down (TV seriál)
2010 Edinburgh Comedy Fest Live (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 Hypothetical (TV pořad)
2014 Virtually Famous (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2009 Russell Howard's Good News (TV pořad)
2005 Mock the Week (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky