foto

Pinar Erincin

  • nar. 18.2.1983 (36 let)
    Krefeld, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Happy Birthday (TV film)
2016 Kommissar Pascha (TV film)
2015 Nachspielzeit (TV film)
2013 Achtung Polizei! - Alarm um 11Uhr11 (TV film)
Pět let
2012 Ararat
2010 Oben ohne - Die türkische Braut (TV film)
2008 Evet, beru si tě!
Nisan Balığı
2005 Čas přání (TV film)
2004 En garde
2000 Rote Glut (TV film)
1999 Durduramadım

TV seriály

2018 Nefes Nefese (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2008 Güldünya (TV seriál)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
Oben ohne (TV seriál)
2001 Kobra 11 (TV seriál)
Tina a Aysim (S05E09)
1995 Alle meine Töchter (TV seriál)
Dr. Stefan Frank (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky