foto

Alireza Bayram

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Das dritte Sterben
2017 Tatort - Am Ende geht man nackt (TV film)
Tatort - Land in dieser Zeit (TV film)
Teheránská tabu
2014 Polovina světa
2012 Parvaneh
2007 Landleben

TV seriály

2015 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Falešný záblesk (S05E12)
Náš člověk v Damašku (S05E11)
Nová realita (S05E10)
další epizody (7)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2015 Subotika: Land of Wonders

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace