foto

Alex Lanipekun

  • nar. 7.4.1981 (38 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Titan
2017 Curvature
Love Blossoms
2016 Grimsby
Love Is Thicker Than Water
2015 Legacy
Proč zabili Ježíše (TV film)
2014 Resonant Frequency
Second Coming
2012 28 tisíc
Dead Europe
2011 Blesk
2001 Čtvrtý anděl

TV seriály

2019 Riviéra (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2018 Troy: Fall of a City (TV seriál)
Black Blood (E01)
2016 Damned (TV seriál)
Spark (TV seriál)
2015 A.D. The Bible Continues (TV seriál)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Tradiční pohostinnost (S05E02)
2014 24 hodin: Dnes neumírej (TV seriál)
7:00 p.m.-8:00 p.m. (E09)
6:00 p.m.-7:00 p.m. (E08)
5:00 p.m.-6:00 p.m. (E07)
The Missing (TV seriál)
Till Death (S01E08)
Eden (S01E01)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Chystá se ještě něco dalšího (S04E09)
Návrat (S04E07)
Královna dronů (S04E01)
2013 Big Bad World (TV seriál)
London Irish (TV seriál)
2012 Way to Go (TV seriál)
Borgiové (TV seriál)
Svět zázraků (S02E09)
Pravda a lži (S02E08)
2011 Smrt v ráji (TV seriál)
An Unhelpful Aid (S01E06)
2010 Cena za lidskost (TV seriál)
Serve God, Love Me and Mend (S02E02)
Cure and Contagion (S02E01)
2008 MI5 (TV seriál)
Epizoda 7 (S07E07)
Epizoda 6 (S07E06)
Epizoda 5 (S07E05)
další epizody (7)
2007 MI5 (TV seriál)
Epizoda 10 (S06E10)
Epizoda 9 (S06E09)
Epizoda 8 (S06E08)
další epizody (5)
2005 Báječní lidé (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)

Divadelní záznam

2010 Hamlet (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky