foto

William Jackson Harper

  • nar. 8.2.1980 (40 let)
    Dallas, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 David
2019 Dark Waters
Lost Holiday
Slunovrat
2018 They Remain
We Win
2016 How to Tell You're a Douchebag
Paterson
The Breaks (TV film)
2015 Pravdivý příběh
2012 That's What She Said
2010 V lepší společnosti

TV seriály

2020 Love Life (TV seriál)
The Underground Railroad (TV seriál)
Dobré místo (TV seriál)
Kdykoli budeš chtít (S04E13)
Patty (S04E12)
Pondělky jsou hrůza (S04E11)
další epizody (4)
2019 Dobré místo (TV seriál)
Odpověď (S04E09)
Funus, kterým všechny funusy končí (S04E08)
Pomoc, to jsou ti druzí (S04E07)
další epizody (12)
2018 Dobré místo (TV seriál)
Janet (×4) (S03E09)
Škoda života (S03E08)
Mrhání svobodnou vůlí (S03E07)
další epizody (14)
2017 Dobré místo (TV seriál)
Derek (S02E07)
Janet a Michael (S02E06)
Tramvajové dilema (S02E05)
další epizody (11)
2016 Dobré místo (TV seriál)
...někdo jako já členem (S01E09)
Ten hráč, který se nejvíc zlepšil (S01E08)
Věčný jekot (S01E07)
další epizody (9)
Deadbeat (TV seriál)
Death List Three (S03E13)
2015 Černá listina (TV seriál)
Tom Connolly (č. 11) (S02E22)
Lovci zločinců (TV seriál)
Restart (S04E12)
2013 Vzpomínky (TV seriál)
Incognito (S02E02)
2012 High Maintenance (TV seriál)
2011 Studio 30 Rock (TV seriál)
Plan B (S05E18)
2009 Nemocnice Mercy (TV seriál)
I Believe You Conrad (E02)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Skutečnost (S07E07)
2006 Electric Company, The (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2010 Chirurgové (TV seriál)
Přetlak lidského těla (S07E08)
Hromosvod všech hrůz (S07E02)
Velmi vážený pacient (S06E21)
další epizody (4)
2008 Chirurgové (TV seriál)
Člověče, povstaň (S05E07)

Host

TV pořady

2019 The Kelly Clarkson Show (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky