foto

Axel Schulz

  • nar. 9.11.1968 (52 let)
    Bad Saarow, Brandenburg, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Každá smůla jednou končí
2003 Zachraňte Mozarta
2001 Auf Herz und Nieren
Místo činu: Berlín - Náhoda (TV film)
2000 Ein lasterhaftes Pärchen (TV film)

TV seriály

2005 Pastewka (TV seriál)
2003 Pašák (TV seriál)
Engel: Retter der Senioren (S04E01)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Starke Männer, starke Frauen (S06E24)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
1999 Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Der letzte Kampf (E11)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Wir lieben Fernsehen! (TV pořad)
2016 Merci Udo - Deutschland sagt Danke! (TV pořad)
2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2009 heute-show (TV pořad)
2008 Markus Lanz (TV pořad)
2007 Schmidt & Pocher (TV pořad)
2006 Lafer! Lichter! Lecker! (TV pořad)
Quiz Taxi (TV pořad)
2004 Willkommen bei Carmen Nebel (TV pořad)
Zibb (TV pořad)
2003 Rent-a-Pocher (TV pořad)
2002 80er Jahre Show, Die (TV pořad)
2001 Blondes Gift (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
TV total (TV pořad)
1998 Die Johannes B. Kerner Show (TV pořad)
Sabine Christiansen (TV pořad)
1997 Herman & Tietjen (TV pořad)
Leute heute (TV pořad)
1996 Zimmer frei! (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
1994 Exclusiv - Das Star-Magazin (TV pořad)
Kalkofes Mattscheibe (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)
1980 Verstehen Sie Spaß? (TV pořad)
1978 Ein Herz für Kinder (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky