foto

Pjotr Olev

  • nar. 3.1.1955 (64 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Passagier 23 - Verschwunden auf hoher See (TV film)
2017 Tatort - Borowski und das dunkle Netz (TV film)
2010 M.E.T.R.O. - Ein Team auf Leben und Tod: Krim-Kongo (TV film)
2008 Das Duo - Echte Kerle (TV film)
2006 Eine Liebe in Königsberg (TV film)
2005 Ve jménu mrtvých (TV film)
Vzdušný most (TV film)
2004 C(r)ook
2002 Místo činu: Hamburg - Inkognito (TV film)
2000 Neporazitelní (TV film)
1999 Romantic Fighter
1998 König auf Mallorca (TV film)
Tatort - Arme Püppi (TV film)
1996 Ein Starkes Team - Kaviar Connection (TV film)
1995 Straßen von Berlin - Babuschka, Die (TV film)
1994 Karakum
1991 Linda
1984 Odin i bez oruzhiya
1980 Damy priglašajut kavalerov

TV seriály

2015 Krüger (TV seriál)
2009 Kriminalista (TV seriál)
Doznání (S04E01)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
M.E.T.R.O. - Ein Team auf Leben und Tod (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
Das Duo (TV seriál)
2000 Puma - Bojovník s dobrým srdcem (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
1997 Park Hotel Stern (TV seriál)
1995 Die Straßen von Berlin (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
Zwei alte Hasen (TV seriál)
1993 Ein Bayer auf Rügen (TV seriál)
Její vrazi (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace