foto

Masaja Kikawada

  • nar. 1.6.1980 (39 let)
    Niiza, prefektura Saitama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Arienasasugiru onna: Hikokunin Jošie
2017 Linking Love
2016 Hakodate kóhí
Kusari: Onna Keiji Otomichi Takako (TV film)
2014 Joshi zu
Koi to onna no hóteišiki
2013 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 59 (TV film)
2011 Bokutači wa sekai o kaeru koto ga dekinai. But, we wanna build a school in Cambodia.
Joake no mači de
Maebashi vijuaru kei
2009 Danzetsu (TV film)
Heaven's Door
Kyou Kara Hitman
Manatsu no Orion
2008 Five (TV film)
Hitmaker: aku jú monogatari (TV film)
Kamisama no pazuru
Sirius no miči (TV film)
2007 Closed Note
Dear Friends
Kamen Rider: The Next
Presents: Unisenbei
Sennyu Keiji Ranbo 2 (TV film)
Sono toki wa kare ni yoroshiku
Čača: Tengai no onna
2006 Tannka
Yoseki no Horror
2005 Kamen Raidâ: The First
2004 Gachapon
2003 A Heart of the Sea
Battle Royale II: Requiem
Seishun bakachin ryôrijuku
2001 Tomie: Re-birth
2000 Whiteout

TV seriály

2017 Seirei no Moribito: Saišúšó (TV seriál)
2016 MARS~ Tada, Kimi wo Aishteiru~ (TV seriál)
Onnatachi no Tokusou Saizensen (TV seriál)
2015 Konkacu deka (TV seriál)
Kozure Shinbee (TV seriál)
Mare (TV seriál)
Ultraman X (TV seriál)
2014 Hanasaku ašita (TV seriál)
Tókjó Sukáretto: keišičó NS-gakari (TV seriál)
2013 Irjú sósa 3 (TV seriál)
Keibuho Yabe Kenzo 2 (TV seriál)
2012 Kazoku hakkei (TV seriál)
Saikou no jinsei no owarikata (TV seriál)
Soko o Nantoka (TV seriál)
2011 Kurumi no heya (TV seriál)
Seuteureinjeo 6 (TV seriál)
2010 Genya (TV seriál)
JOKER Yurusarezaru Sosakan (TV seriál)
Keišičó šissónin sósakan (TV seriál)
Reinórjokuša Odagiri Kjóko no uso (TV seriál)
Zettai reido: mikaikecu džiken tokumei sósa (TV seriál)
2008 Giragira (TV seriál)
Hokaben (TV seriál)
Ičipondo no fukuin (TV seriál)
2007 Bjakkotai (TV seriál)
Enka no džoó (TV seriál)
Good Job (TV seriál)
Onna Keiji Mizuki 2 (TV seriál)
2006 Mai bosu mai híró (TV seriál)
Mo Hitotsu no Sugar & Spice (TV seriál)
2005 Fukigen na Gene (TV seriál)
Kaze no Haruka (TV seriál)
Onna keiji mizuki: Kyôto rakunishisho monogatari (TV seriál)
2003 Bišódžo senši Sailor Moon (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Kočira hon ikegami šó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace