foto

Čikako Kaku

  • nar. 17.10.1961 (57 let)
    Hirakata, Ósaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hikoukigumo (TV film)
Saikó no ojako (TV film)
2013 Mottomo Tooi Ginga (TV film)
Nirjú šósecuka: Serialist
SP~Keishichou Keigoka 3 (TV film)
2010 Šodó kjódžu (TV film)
2009 Bokura no wandafuru deizu
2008 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 50 (TV film)
2006 Hjóten (TV film)
Taxi Driver no Suiri Nisshi 22 (TV film)
2005 Haru urara
Nada So So - Kono Ai Ni Ikite (TV film)
2002 Eki ni tacu hito (TV film)
2001 Inó Tadatakaši: Gosen no jume
1999 Renai Sagishi
1989 226
1988 Bokura no nanoka-kan sensô
Yojo no jidai
1958 Roman gešó

TV seriály

2019 Good Wife (TV seriál)
2017 Wagahai no heja de aru (TV seriál)
2016 Džimi ni sugoi! Kóecu girl Kóno Ecuko (TV seriál)
Keišičó sósa ikkačó (TV seriál)
2014 Keiji 110 kiro 2 (TV seriál)
Sakura - Jiken wo Kiku Onna (TV seriál)
2013 Dandarin: rôdô kijun kantokukan (TV seriál)
Gekirjú: Wataši o oboeteimasu ka? (TV seriál)
Rasuto Dina (TV seriál)
2012 Curukame džosan'in (TV seriál)
2011 Asukó máči! (TV seriál)
2010 Gold (TV seriál)
2009 Hissatsu Shigotonin 2009 (TV seriál)
2008 Kyatto sutorîto (TV seriál)
2007 Asakusa fukumaru ryokan (TV seriál)
Surónin Cukikage Hjógo (TV seriál)
2006 Sengoku džieitai (TV seriál)
2003 Suekko čónan ane sannin (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
2000 Ôdorî (TV seriál)
1999 Newscaster Kasumi Ryoko (TV seriál)
1998 Makasete Darling (TV seriál)
1996 Yuzurenai Yoru (TV seriál)
1995 Hačidai šógun Jošimune (TV seriál)
Hitori ni šinaide (TV seriál)
1994 Kimi ga Mienai (TV seriál)
1993 Dare ni mo Ienai (TV seriál)
1992 Zutto Anata ga Sukidatta (TV seriál)
1990 翔ぶが如く (TV seriál)
1987 Kiss Yori Kantan (TV seriál)
1986 Danjo shichinin natsu monogatari (TV seriál)
Tenshi no Uppercut (TV seriál)
1985 Shoujo ni Nani ga Okotta ka (TV seriál)
Star Tanjou (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace