foto

Béla Fesztbaum

  • nar. 6.1.1975 (46 let)
    Eger, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Házasságtörés (TV film)
2017 A színésznő (TV film)
2016 Mysli na mě
2013 Berosált a rezesbanda
2008 Chlapec v pruhovaném pyžamu
Geliebte Clara
Něco z Ameriky 2
2007 Adolf Eichmann
Měsíc a hvězdy
Nincs kegyelem
Revoluce paní Ratcliffové
Tavasz, nyár, ösz (TV film)
2006 Rokonok
2004 Magyar vándor
Nepohřbený muž
2002 Náměsíčníci
Něco z Ameriky
Vstávej, kámo, nespi
Ötvenéves találkozó (TV film)
2000 Nakažen
Polštář Jadvigy
1999 6:3
1997 Csinibaba
1996 Szökés a nagy árvíz idején (TV film) - vyp.

TV seriály

2019 Csak színház és más semmi (TV seriál)
Episode 8 (S04E08)
Episode 7 (S04E07)
Episode 5 (S04E05)
další epizody (5)
2018 Csak színház és más semmi (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (6)
2017 Csak színház és más semmi (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (4)
2016 Csak színház és más semmi (TV seriál)
Premier (S01E06)
Főpróba (S01E05)
Részpróba (S01E03)
další epizody (5)
2015 Ketten Párizs ellen (TV seriál)
A franciákat senki sem érti (E01)
2014 Munkaügyek (TV seriál)
Mentsük meg az irodát! (S04E09)
2003 Lili (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2002 Tea (TV seriál)
2000 Pasik! (TV seriál)
Valaki kopog (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Thália Szilveszter (TV pořad)
2003 Folytassa, Claudia! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky