foto

Jošijuki Morišita

  • nar. 4.12.1962 (57 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Jou to bakemono ni naru čiči wa curai
2019 A Life Turned Upside Down: My Dad's an Alcoholic
Gósuto masutá
Heisa bjótó
2018 Onrjó o agero tako! Nani utatten no ka zenzen wakanné da jo!!
2017 Ghost Re:birth – Kamen rider specter
Guča guča
Survival Family
2016 Kamen Rider Ghost: Truth! The Secret of the Heroes' Eyecons! (TV film)
Nekozamurai: Tamanodžó, Edo e iku (TV film)
Nobunaga Concerto
Oh My Z!
Starci v orchestru
2015 Akamedaka (TV film)
Dokutsu Ojisan (TV film)
Kamen Rider × Kamen Rider Ghost & Drive: Čó movie taisen genesis
The Last Cop (TV film)
Toire no Pieta
Yakuza apokalypsa
Šinja šokudó
2014 Hello! Jun'ichi
Mitarai Kaoru no ai to ši
Monsterz
Raibu
Toi Yakusoku (TV film)
2013 Monster
Norainu (TV film)
Ore Ore
2012 Robo Ji
Thermae Romae
2011 Inu to anata no monogatari: Inu no eiga
Kaidži 2: Džinsei dakkai gému
Kazoku X
Kicucuki to ame
Sabi otoko sabi onna
Smuggler: Omae no mirai o erabe
Warped Forest, The
2010 Matataki
Sūpu opera
2009 Ichigo Seminar
Instant numa
Lalapipo
Redline
Tsuki to Uso to Satsujin
2008 Achilles a želva
Average (TV film)
Bakabakance
Happî furaito
Heibon ponchi
Tokio!
Torihada 3: Yofukashi no anata ni zokutto suru hanashi wo (TV film)
Yama no anata - Tokuichi no koi
2007 Rjú ga gotoku: Gekidžóban
Sláva filmovému tvůrci!
Tōku no sora ni kieta
XX (ekusu kurosu): makyô densetsu
Zukan ni nottenai mushi
2006 Dekotora no Shu: Koino hanasaku shimizuko
Have a Nice Day
Love Com
Tada, kimi o aišiteru
Tenši no tamago
2005 @beibīmēru
Inu no eiga
Kame wa igai to hajaku ojogu
Naisu no mori: The First Contact
Scrap Heaven
Takeshis'
Tomie: Beginning
Tôkyô zonbi
2004 69
Barber Jošino
Chuť čaje
Cutie Honey
Hana to Arisu
Instalace
Jam Films 2
Kaiki! Shinin shôjo
Kill Bill 2
Nenávist
Shinkuronishiti
Survive Style 5+
Suwingu gâruzu
2003 Akame shijuya taki shinju misui
Josee to tora to sakana-tači
Kill Bill
Odoru daisósasen The Movie 2 Reinbóburiddži o fusasejo!
SF Short Films
Samuraj
2002 Border Line
Keimusho no naka
Parco Fiction
Svetlá budoucnost
Yomigaeri
2001 Běž!
Ichi the Killer
Kakashi
Katakurike no kófuku
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 36 (TV film)
Pistol Opera
2000 Party 7
Sebunzu feisu
1999 Wild Zero
1998 Samehada otoko to momodžiri onna
1997 Ohňostroj
1996 Děti se vracejí
1993 Sonatine

TV seriály

2020 Nogizaka Cinemas: Story of 46 (TV seriál)
Čómakú kiši Arcadius (E03)
2019 Sauner Man: Ase ga namida ka wakaranai (TV seriál)
2018 Signal (TV seriál)
2016 Akutó-tači wa senri o haširu (TV seriál)
Hibana (TV seriál)
Koe koi (TV seriál)
Nenriki kazoku 2 (TV seriál)
Půlnoční bistro: Historky z Tokia (TV seriál)
Tokuyama Daigorô wo dare ga koroshitaka? (TV seriál)
Wakakozake season 2 (TV seriál)
Yassan: tsukiji hatsu! oishii jikenbo (TV seriál)
2015 Jami no bansóša (TV seriál)
Kamen Rider Ghost (TV seriál)
Kasóken no onna 15 (TV seriál)
Onna Michi (TV seriál)
REPLAY&DESTROY (TV seriál)
Tantei no Tantei (TV seriál)
Temisu no Kyuukei (TV seriál)
Uroborosu: keisacu o sabaku wa ware ni ari (TV seriál)
2014 Apoyan ~ Hashiru Kokusai Kuko ~ (TV seriál)
Hero 2 (TV seriál)
Jošiwara uradošin (TV seriál)
Kamiya Genjiro Torimono Hikae (TV seriál)
Maruho no onna: Hoken hanzai čósain (TV seriál)
Nobunaga Concerto (TV seriál)
S - Saigo no Keikan (TV seriál)
Šinigami-kun (TV seriál)
2013 Hard Nuts!: Sûgaku Girl no jikenbo (TV seriál)
Henšin intabjuá no jú'ucu (TV seriál)
Keidži no manazaši (TV seriál)
Kurojuri danči: Džošó (TV seriál)
Link (TV seriál)
Saibanchou! Onaka Sukimashita! (TV seriál)
2012 Akumu-chan (TV seriál)
Higašino Keigo misuterízu (TV seriál)
Hitorišizuka (TV seriál)
Irodori himura (TV seriál)
Kodoku no gourmet 2 (TV seriál)
Priceless: Aru Wake Nedaro, Nanmon! (TV seriál)
Unmei no hito (TV seriál)
2011 Hebunzu furawâ: The Legend of Arcana (TV seriál)
Koko ga Uwasa no El Palacio (TV seriál)
Last Money ~Ai no Nedan~ (TV seriál)
Ore no sora: keidži-hen (TV seriál)
2010 Atami no Sôsakan (TV seriál)
Keitai deka: Zenigata Jui (TV seriál)
Tôbô bengoshi (TV seriál)
2009 Last Mail 2 (TV seriál)
Liar Game 2 (TV seriál)
Saru lock (TV seriál)
2008 Ašita no kita Jošio (TV seriál)
Puzzle (TV seriál)
Šiori to Šimiko no kaiki džikenbo (TV seriál)
Šúkan Maki Jóko (TV seriál)
2007 33 pun Tantei (TV seriál)
Joshi Deka! (TV seriál)
Jukipon no ošogoto (TV seriál)
Kaette kita džikó keisacu (TV seriál)
Liar Game (TV seriál)
Moppu gâru (TV seriál)
2006 Happy! (TV seriál)
Keišičó sósa ikka kjú gakari (TV seriál)
2005 Šiawase ni naritai! (TV seriál)
2004 Division 1 (TV seriál)
2001 Uso Koi (TV seriál)
1996 Nurse no oshigoto (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky