foto

Tamer Burjaq

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Bloodshot
Fried Barry
Konec zločinu v Americe
Rogue
2015 Saints & Strangers (TV film)
2013 Die Wüstenärztin (TV film)
Zulu
2012 Dredd

TV seriály

2020 Vychováni vlky (TV seriál)
The Beginning (S01E10)
2019 Stopaři (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Of Kings and Prophets (TV seriál)
Let the Wicked Be Ashamed (E02)
2017 The Last Post (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2016 Cape Town (TV seriál)
Tutanchamon (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
2014 Our Girl (TV seriál) - herec, a.z.
Heroes (S01E05) - a.z.
Changes (S01E03)
Feelings (S01E02)
další epizody (4)
Ve jménu vlasti (TV seriál) - herec, a.z.
13 hodin v Islámábádu (S04E10)
Návrat (S04E07) - a.z.
Jak na věc (S04E05)
další epizody (6)
2008 Generation Kill (TV seriál)
Bomb in the Garden (E07)

Dokumentární

2010 Vyváznout živý (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky