foto

Sigrún Edda Björnsdóttir

  • nar. 30.8.1958 (62 let)
    Island

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gullregn
2016 Eiðurinn
2014 Afinn
2013 Hlava plná metalu
2012 Okamžik zkratu
2001 Áramótaskaup (TV film)
1995 Einkalíf
1984 Atómstöðin
1980 Óðal feðranna

TV seriály

2017 Fangar (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (4)
Stella Blómkvist (TV seriál)
2016 V pasti (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2015 Případ (TV seriál)
Epizoda 9 (E09)
2009 Réttur (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky