foto

Ruth De Jong

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 My
2016 Místo u moře
2012 Dead Man's Burden
2008 Vzdálení blízcí
2006 Swedish Auto

TV seriály

2018 Yellowstone (TV seriál)
The Unravelling: Part 2 (S01E09)
The Unravelling: Part 1 (S01E08)
A Monster Is Among Us (S01E07)
další epizody (9)
2017 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 18 (S03E18)
Epizoda 17 (S03E17)
Epizoda 16 (S03E16)
další epizody (18)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace