foto

Walter Rilla

  • nar. 22.8.1894
    Neunkirchen, Sársko, Německá říše
  • zem. 21.11.1980 (86 let)
    Rosenheim, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Großstadt-Minaturen: Geschichten zwischen Kiez und Ku'damm (TV film)
Heinrich Heine (TV film)
1977 Unordnung und frühes Leid
1976 Waffen für Amerika (TV film)
1975 König Heinrich IV. (TV film)
1971 Auf neutralem Boden (TV film)
Der Teufel kam aus Akasava
Malpertuis
1970 Millionen nach Maß (TV film)
1969 Detektive
Die sieben Männer der Sumuru
Pepe, der Paukerschreck - Die Lümmel von der ersten Bank, III. Teil
1968 Der zehnte Mann (TV film)
Madame Legros (TV film)
Reisegesellschaft, Die (TV film)
1967 Alles zum Guten (TV film)
Asche und Glut (TV film)
Der Befehl (TV film)
Helm (TV film)
I giorni dell'ira
1966 4 Schlüssel
Chladnokrevně předložený účet
Die venezianische Tür (TV film)
Grieche sucht Griechin
Martin Soldat
1965 24 Stunden im Leben einer Frau (TV film)
Abends Kammermusik (TV film)
Klaus Fuchs: Geschichte eines Atomverrats (TV film)
Platons Gastmahl (TV film) - vyp.
The Face of Fu Manchu
1964 Das siebente Opfer
Frozen Alive
Kennwort... Reiher
Nachtzug D 106 (TV film)
Smrtelné paprsky dr. Mabuseho
Victim Five
Zimmer 13
1963 Cairo
Death Drums Along the River
Die zwölf Geschworenen (TV film)
Dr. Joanna Marlowe (TV film)
Scotland Yard jagt Dr. Mabuse
1962 Das Testament des Dr. Mabuse
The Wonderful World of the Brothers Grimm
1961 In seinem Garten liebt Don Perlimplin Belisa (TV film)
Penězokaz
Riviera-Story
The Secret Ways
Unser Haus in Kamerun
1960 Der liebe Augustin
Song Without End
1959 Der Kirschgarten (TV film)
Die Wahrheit über Rosemarie
For the First Time
1958 ...und nichts als die Wahrheit
Das Lächeln der Gioconda (TV film)
Der Kreis (TV film)
Examen des Lebens (TV film)
Scampolo
1957 Přiznání hochštaplera Felixe Krulla
1956 The Gamma People
1955 Green Buddha, The
Thunder Rock (TV film)
Track the Man Down
1954 The Right Person (TV film)
1953 Desperate Moment
La stella dell' India
1952 Venetian Bird
1951 I'll Get You for This
Senza bandiera
The Concert (TV film)
1950 Golden Salamander
My Daughter Joy
Shadow of the Eagle
State Secret
1948 It's Hard to Be Good
1946 Lisbon Story
1945 Mr. Emmanuel
1944 Setkání v Alžíru
1943 The Adventures of Tartu
1940 At the Villa Rose
1939 Black Eyes
Hell's Cargo
The Gang's All Here
1938 Mollenard
Sixty Glorious Years
1937 Victoria the Great
1936 Ein Lied klagt an
Liebeserwachen
1935 Abdul Hamid, rudý sultán
Lady Windermeres Fächer
1934 Springer von Pontresina, Der
The Scarlet Pimpernel
1933 Abenteuer am Lido
Ein gewisser Herr Gran
Hände aus dem Dunkel
Jäger aus Kurpfalz, Der
Un certain monsieur Grant
1931 Leichtsinnige Jugend
Männer um Lucie, Die
Schachmatt
Schatten der Manege
Zweierlei Moral
Čtyřiadvacet hodin ze života ženy
1930 Es kommt alle Tage vor...
Karriere
Na rendez-vous ke mně přijď...
Namensheirat
Velká touha
1929 Der Mann mit dem Laubfrosch
Die fidele Herrenpartie
Ehe in Not
Hříchy lásky
Pražský Monte Christo
Vererbte Triebe: Der Kampf ums neue Geschlecht
§ 173 St.G.B. Blutschande
1928 Der Raub der Sabinerinnen
Die Sache mit Schorrsiegel
Doña Juana
Ehre deine Mutter
Eva in Seide
Geheime Macht, Die
Princezna Olala
Revolutionshochzeit
1927 Arme kleine Colombine
Gefährliche Alter, Das
Kinderseelen klagen euch an
Orientexpress
Sporck'schen Jäger, Die
Weiße Spinne, Die
1926 Der Geiger von Florenz
Die Welt will belogen sein
Die da unten
Die geschiedene Frau
Dürfen wir schweigen?
Fiaker Nr. 13
Hoheit tanzt Walzer
Königin des Weltbades, Die
Wie bleibe ich jung und schön - Ehegeheimnisse
Wie einst im Mai
1925 Die Prinzessin und der Geiger
Liebesfeuer
Puppe vom Lunapark, Die
1924 Finance pana velkovévody
Im Namen des Königs
Mnich ze Santermu
Skok do života
1923 Alles für Geld
Schöne Mädel, Das
1922 Haniččina cesta do nebe
Jeremias

TV seriály

1994 Otto - Die Serie (TV seriál) - a.z.
1975 Eurogang (TV seriál)
1974 Les faucheurs de marguerites (TV seriál)
1973 L'étang de la Breure (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
1959 Interpol Calling (TV seriál)
1956 Assignment Foreign Legion (TV seriál)
1955 The Scarlet Pimpernel (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1962 Das lange Weihnachtsmahl (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace