foto

Šúhei Fudžisawa

  • nar. 26.12.1927
    Yamagata, Japonsko
  • zem. 26.1.1997 (69 let)
    Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2017 Issa - kniha
Mukoku - kniha
2011 Ogawa no hotori - kniha
2010 Hana no ato - povídka
Hisshiken torisashi - kniha
2008 Yamazakura - kniha
2006 Láska a čest - kniha
2005 Semišigure - kniha
2004 Skryté ostří - povídka
2002 Soumrak - kniha

TV seriály

2017 Tachibana Noboru Seishun Tebikae Season 2 (TV seriál) - kniha
2016 Tačibana Noboru seišun tebikae (TV seriál) - kniha
2014 Kamiya Genjiro Torimono Hikae (TV seriál) - kniha
2007 Kaze no hate (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace