foto

Džiró Dan

  • nar. 30.1.1949 (70 let)
    Kjóto, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nisekoi
2017 Hondžicu wa, ohigara mo joku
Kazoku wa curai jo 2
Masujama čónórjokuši džimušo: Gekidžóban wa koi no adži
2015 Black Room
Supesharisuto 3 (TV film)
2014 Nôka no yome: Anata ni aitakute
2013 Kjórjú o horó
Nazotoki wa Dinner no Ato de
2012 Urutoraman Saga
2011 Čóčó-san (TV film)
2010 Mesen (TV film)
Ultraman Zero The Movie: Super Deciding Fight! The Belial Galactic Empire
Zettai nakanai to kimeta hi: Kinkjú special (TV film)
2009 Hoppu suteppu janpu!
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 51 (TV film)
Lush Life
Urutoraman Mebiusu Gaiden: Gōsuto Ribāsu
2008 Daikessen! Čó urutora hači kjódai
Dansou no reijin (TV film)
2007 Hissatsu Shigotonin 2007 (TV film)
Joru no owaru toki (TV film)
2006 Aoi uta: Nodo džiman seišun hen
Urutoraman Mebiusu ando Urutora Kyōdai
2005 Life on the Longboard
Scrap Heaven
2003 Round 1
1996 Koišikawa no uči (TV film)
1995 Zero Woman 2
1972 Kaette kita Ultraman: Džiró-kun kaidžú ni noru
1971 Kaette kita Ultraman
Kaette kita Ultraman: Kacumaki kaidžú no kjófu

TV seriály

2018 Manpuku (TV seriál)
Tokusó 9 (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
2016 Gu.Ra.Me! Sóri no rjóriban (TV seriál)
Otósan to jobasete (TV seriál)
2015 Doctors: saikjó no meii 3 (TV seriál)
Hamon (TV seriál)
Liquid: Oni no Sake, Kiseki no Kura (TV seriál)
2014 Gin Nikan (TV seriál)
Gunši Kanbei (TV seriál)
Nobunaga Concerto (TV seriál)
Rasuto Hopu (TV seriál)
TEAM ~Keishicho Tokubetsu Hannin Sosahonbu~ (TV seriál)
Tokumei Tantei 2 (TV seriál)
2013 Doubles: Futari no Keidži (TV seriál)
Meoto Zenzai (TV seriál)
2012 Monsters (TV seriál)
Perfect Blue (TV seriál)
2011 Carnation (TV seriál)
Dr. Irabu Ičiró (TV seriál)
Runaway ~Aisuru Kimi no Tame ni~ (TV seriál)
2010 Atami no Sôsakan (TV seriál)
Keibuho: Jabe Kenzó (TV seriál)
Keišičó šissónin sósakan (TV seriál)
Mojašimon (TV seriál)
2009 Fumó čitai (TV seriál)
Hissatsu Shigotonin 2009 (TV seriál)
Jakó no kaidan (TV seriál)
Maid Deka (TV seriál)
Naniwa no Hana (TV seriál)
2008 Puzzle (TV seriál)
Salaryman Kintaro (TV seriál)
2007 Hanayome to papa (TV seriál)
Surónin Cukikage Hjógo (TV seriál)
2006 Fugó keidži derakkusu (TV seriál)
Shichinin no Onna Bengoshi (TV seriál)
Urutoraman Mebiusu (TV seriál)
2004 Reikan Bus Guide Jikenbo (TV seriál)
Á tantei džimušo (TV seriál)
2003 Kaettekita Locker no Hanako-san (TV seriál)
Kimi wa petto (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Ninpú sentai Hurricanger (TV seriál)
Shomuni Final (TV seriál)
2000 Hanamura Daisuke (TV seriál)
1999 Kizu Darake no Onna (TV seriál)
Teppen (TV seriál)
1995 Seigi wa Katsu (TV seriál)
Za Chefu (TV seriál)
1992 Natsu no Arashi! (TV seriál)
1990 Daihjó torošimarijaku deka (TV seriál)
1989 Komarasenaide! (TV seriál)
1971 Kaette kita Ultraman (TV seriál)
Supekutoruman (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky