foto

Rolan Bykov

  • nar. 12.11.1929
    Kyjev, Ukrajina, Sovětský svaz
  • zem. 6.10.1998 (68 let)
    Moskva, Rusko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Russkij parovoz
Zolotoje dno
Širli-Myrli
1993 Vlčí smečka
Я - Иван, ты - Абрам
1992 Arbitr
1991 Vne
1989 Ono
Сын клоуна (TV film)
1988 Dobrodružství tučňáků
1986 Dopisy mrtvého
Načni snačala
Podsudimyj
Čegemská detektivka
Čičerin
1985 Ej, na linkore!
Ej, na linkore!
Souchastiye v ubijstve
Váš oddaný...
1984 Geroj jejo romana
1983 Hastroš
Rekvijem po fileju
1982 Svadebnyy podarok
1981 Dobrodružství Toma Sawyera a Huckleberryho Finna (TV film)
Duše
Kuda isčez Fomenko? (TV film)
Zlaté rouno
Вакансия
1980 Amnistiya
Dobrodružství Ali-Baby a 40 loupežníků
Mnimyj bolnoj (TV film)
Pif-paf, oj-oj-oj!
Ze života rekreantů
1979 Pena
Žil-byl nastrojščik... (TV film)
1978 Po ulicam komod vodili...
Poka bezumstvujet mečta
1977 Julie Vrevská
Nos (TV film)
Po semejnym obstojatelstvam
Pro Krasnuju Šapočku (TV film)
1976 Nic a kocour Herkules
Obyknovennaja Arktika (TV film)
Poraněná ptáčata
Rudin
1975 Muk-skorochod
Na jasnyj ogoň
Priklyucheniya Buratino (TV film)
1974 Avtomobil, skripka i sobaka Kljaksa
1973 Doker
Ispolňajuščij objazannosti
Kapitan (TV film)
Sojti na běreg
1972 Jechali v tramvaje Ilf i Petrov
Princ i niščij (TV film)
Stopa vede na západ
1971 Korona Rossijskoj imperii, ili Snova něulovimje
Prověrka osudem
Telegram
1970 Pozor, želva!
1969 Docela malá povídka
Poslední relikvie
Ždi meňa, Anna
1968 Mrtvá sezóna
Sloužili dva kamarádi
1967 Běguščaja po volnam
Komisařka
1966 Ajbolit-66
Andrej Rublev
Dušečka (TV film)
Haló, to jsem já
1965 Otevřete, někdo zvoní!
1964 Něpridumannaja istorija
Ženitba Balzaminova
1963 Chodím po Moskvě
Putěšestvije v aprel
Ulica Ňutona, dom 1
1960 Leningradské nebe I.
Leningradské nebe II.
Pozor, babička!
1959 Naše dopisovatelka
Šiněl
1956 Eto načinalos tak...
1955 Cesty a osudy
Pedagogická poema
1954 Škola odvahy

TV seriály

1977 12 stuljev (TV seriál)
Křížová cesta (TV seriál)
1976 Dni chirurga Miškina (TV seriál)
1972 Bolšaja peremena (TV seriál)
1963 Přivoláme na sebe palbu (TV seriál)

Režijní filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace