foto

Steve Nieve

  • nar. 19.2.1958 (62 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2011 A dix minutes des naturistes (TV film)
2006 Dvakrát za život
2000 Sans plomb
1995 Clair de Lune (TV film)
1990 Arrivederci Millwall

TV seriály

2011 Sparrowhawk (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
1997 Holding the Baby (TV seriál)
1995 Dressing for Breakfast (TV seriál)
The World of Lee Evans (TV seriál)
1994 House of Windsor, The (TV seriál)

Dokumentární

1990 Jonathan Ross Presents for One Week Only: David Lynch (TV film)
1988 Incredibly Strange Film Show, The (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1972 Pebble Mill (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky