foto

Richard Paris

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2015 Jim Henson's Turkey Hollow (TV film)
Kořeny minulosti (TV film)
Život v hříchu (TV film)
2014 Jako ve snu (TV film)
Konečně zazvonilo: Příběh za scénou (TV film)
2013 Lovci bájných relikvií (TV film)
Vystrašený šepot (TV film)
2012 Skoro dospělá
The Selection (TV film)
2011 Boj o syna: Příběh Tiffany Rubinové (TV film)
Šílená hra (TV film)
2009 Mistresses (TV film)
2008 Under (TV film)
2006 Ta záležitost s Gray
2005 Global Frequency (TV film)
2004 Cooking Lessons (TV film)
2003 Nečekaná láska (TV film)
2002 Skutečný svět (TV film)
2000 Hlavní cíl (TV film)
Na mrtvém bodě (TV film)
Příběh Lindy McCartneyové (TV film)
Trixie
Ukradni ten film
Veď mě dále cesto má (TV film)
1999 Zrcadlový princ (TV film)
1998 Ohnivá bouře
1997 Všechny minulé zimy (TV film)
1996 Temný úplněk
1995 Cyberjack
Schůzka s cizincem
1994 Exotica
Rukojmím na jeden den (TV film)
1993 Lady X (TV film)
1991 Odhadce
Sam & Me

TV seriály

2019 Údolí rozkvětu (TV seriál)
Fatální chyba (E06)
Špatná paměť (E05)
Otázka priorit (E04)
další epizody (6)
2017 Haters Back Off (TV seriál)
broadway or buts (S02E08)
my theem park (S02E07)
makeen the news (S02E06)
další epizody (7)
2016 Haters Back Off (TV seriál)
i'm famous (S01E08)
Starr off the Parade (S01E07)
Becuming a Magichin (S01E06)
další epizody (8)
2007 Conspiracy (TV seriál)
2005 Instinkt zabijáka (TV seriál)
2003 Black Sash (TV seriál)
2001 Strange Frequency (TV seriál)
UC: Undercover (TV seriál)
2000 Sekce 9 (TV seriál)
1998 Trojka (TV seriál)
1992 Pod africkým nebem (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky