foto

Fritz Kortner

  • nar. 12.5.1892
    Vídeň, Dolní Rakousy, Rakousko-Uhersko
  • zem. 22.7.1970 (78 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1968 Der Kaufmann von Venedig (TV film)
1951 Blaubart
1950 Epilog: Das Geheimnis der Orplid
1949 Ruf, Der
1948 Berlin Express
Vicious Circle, The
1947 The Brasher Doubloon
1946 Somewhere in the Night
The Razor's Edge
The Wife of Monte Cristo
1944 The Hitler Gang
1943 The Purple V
The Strange Death of Adolf Hitler
1937 Midnight Menace
1936 The Crouching Beast
1935 Abdul Hamid, rudý sultán
1934 Evensong
Chu Chin Chow
Little Friend
1931 Danton
Frères Karamazoff, Les
Vrah Dimitrij Karamazov
1930 Andere, Der
Dreyfus
Menschen im Käfig
1929 Atlantik
Die Frau im Talar
Giftgas
Loď ztracenců
Nacht des Schreckens, Die
Pandořina skřínka
Žena, po níž muži prahnou
1928 Frau Sorge
Marquis d'Eon, der Spion der Pompadour
Mein Leben für das Deine
Revolutionshochzeit
1927 Alpentragödie
Die Ausgestoßenen
Die Geliebte des Gouverneurs
Draga Maschin
Leben des Beethoven, Das
Maria Stuart, Teil 1 und 2
Mata Hari, die rote Tänzerin
Primanerliebe
1926 Dürfen wir schweigen?
1924 Dr. Wislizenus
Hříchy v manželství
Kiedy kobieta zdradza meza
Orlakovy ruce
1923 Arme Sünderin
Ein Weib, ein Tier, ein Diamant
Nora
Varovné stíny
1922 Am Rande der Großstadt
Der Graf von Essex
Der Ruf des Schicksals
Luise Millerin
Peter der Große
1921 Aus dem Schwarzbuch eines Polizeikommissars, 1. Teil - Loge Nr. 11
Danton
Das Haus zum Mond
Der Eisenbahnkönig, 1. Teil - Mensch und Mammon
Der Eisenbahnkönig, 2. Teil - Lauernder Tod
Die Brüder Karamasoff
Die Jagd nach der Wahrheit
Die Verschwörung zu Genua
Haschisch, das Paradies der Hölle
Landstraße und Großstadt
Mensch und Mammon
Zadními schody
1920 Der Schädel der Pharaonentochter
Die Nacht der Königin Isabeau
Die Verschleierte
Gerechtigkeit
Katharina die Grosse
Satanas
Weltbrand
1919 Das Auge des Buddha
1918 Das andere Ich
Stärkere, Der
1917 Brief einer Toten, Der
1915 Das Geheimnis von D.14
Im Banne der Vergangenheit
Manya, die Türkin
Police Nr. 1111

Dokumentární

2002 Jahrhundert des Theaters, Das (TV seriál) - a.z.

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace