foto

Takeši Narita

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 Puropôzu dai sakusen special (TV film)

TV seriály

2013 Machigawarechatta Otoko (TV seriál)
Misu pairotto (TV seriál)
2012 Rakkí sebun (TV seriál)
2011 Tokyo Kontororu (TV seriál)
2009 Boss (TV seriál)
Voice: inoči naki mono no koe (TV seriál)
2007 33 pun Tantei (TV seriál)
Garireo (TV seriál)
Propózu daisakusen (TV seriál)
2006 Saijúki (TV seriál)
Sapuri (TV seriál)
2005 Koi ni očitara (TV seriál)
Slow Dance (TV seriál)
2004 Ningen no Shomei (TV seriál)
Rasuto kurisumasu (TV seriál)
2003 Anata no tonari ni dare ka iru (TV seriál)
Necurecuteki čúka hanten (TV seriál)
Tokyo Love Cinema (TV seriál)
2001 Suiyobi no joji (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky